Yksityisyysperiaatteet

21.04.2022

Muutosloki:
- Muutettu yrityksen nimi: H2 Platform Oy -> HeiaHeia Oy
- Päivitetty tärkeimpien evästeiden lista: poistettu DoubleClick

Tämä dokumentti kattaa kaikki HeiaHeia Oy:n tuotteet, palvelut ja muun toimintamme.

Sisällysluettelo:

1. Kaikkia palveluitamme koskevat yleiset periaatteet
2. Suomen Puolustusvoimille tuottamiemme tuotteiden ja palveluiden yksityisyysperiaatteet
3. HeiaHeia-palvelun yksityisyysperiaatteet
4. HeiaHeia Oy:n markkinointisivujen yksityisyysperiaatteet
5. HeiaHeia Oy:n tukisivustojen yksityisyysperiaatteet
6. Google-käyttäjien tiedot

 

 

 

1. Kaikkia HeiaHeia Oy:n palveluita koskevat yleiset yksityisyysperiaatteet

1.1 Yleistä

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia. HeiaHeia Oy:n (“HeiaHeia”, “Palveluntarjoaja”) yksityisperiaatteiden (“Yksityisyysperiaatteet”) tarkoituksena on suojata yksityisyyttäsi ja kertoa, mitä henkilötietoa HeiaHeia kerää sinulta (“Käyttäjä”), miten keräämme tätä tietoa ja miten käytämme sitä palveluissamme. HeiaHeia tuottaa erilaisia palveluja suoraan loppukäyttäjille, työnantajien kautta jaeltuna sekä kanavakumppanien ja yhteistyökumppanien kautta jaeltuna. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilökohtainen valmennus, etävalmennus digitaalisten työkalujen kautta sekä erilaiset digitaaliset hyvinvointipalvelut. Kun otat palveluitamme käyttöön, annat samalla aktiivisen hyväksynnän Käyttöehdoillemme ja Yksityisyysperiaatteillemme. Tämä dokumentti sisältää palvelukohtaiset yksityisyysselosteet, eli yksityiskohtaiset yksityisyyskuvaukset HeiaHeia Oy:n eri palveluista, sisältäen evästeiden (cookies) käytön ja rekisteriselosteet palveluille, joiden yhteydessä keräämme ja käsittelemme henkilötietoa. Nämä Yksityisyysperiaatteet pätevät kaikessa HeiaHeia Oy:n vuorovaikutuksessa kanssasi sekä kaikkien niiden HeiaHeia Oy:n palveluiden ja tuotteiden yhteydessä, jotka viittaavat tähän dokumenttiin.

1.2 Yksityisyysperiaatteemme:

  • Täytämme Euroopan Unionin Tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, “GDPR” 2016/679) ja E-Privacy -direktiivin (Privacy and Electronic Communications Directive 2002/58/EC (E-Privacy Directive)) vaatimukset
  • Täytämme Työelämän tietosuojalain (759/2004) vaatimukset
  • HeiaHeia Oy on joko rekisterinpitäjä tai rekisterinpitäjän lukuun työskentelevä henkilötiedon käsittelijä kaikelle yrityksen palveluissa kerätylle ja käsitellylle henkilötiedolle.
  • Sinä loppukäyttäjänä hallitset omaan henkilötietoasi: Sinä päätät, kuinka paljon omasta tiedostasi haluat jakaa muille. Voit ladata omat henkilötietosi itsellesi digitaalisista palveluistamme koneluettavassa muodossa (“data portability”). Voit poistaa omat henkilötietosi digitaalisista palveluistamme (“right to erasure”).
  • Keräämme ja käsittelemme vain sellaista henkilötietoa, jota tarvitsemme palveluidemme tuottamiseen.
  • Tarjoamme yhteenvedettyä raportointia asiakkaillemme, kuten työnantajille. Näitä raportteja tarjotaan vain, jos otoskoot ovat riittävän suuria, jotta yksilöitä ei voi tunnistaa. Nämä raportit eivät sisällä terveystietoa. Jotkut asiakasraportit saattavat sisältää henkilötietoa, jos raportteja käytetään esim. palkitsemiseen aktiivisuuskampanjojen yhteydessä. Näissä tapauksissa loppukäyttäjiä on informoitu asiasta palvelukuvauksessa, loppukäyttäjät ovat antaneet aktiivisen suostumuksensa henkilötietojensa käyttämiseen raporteissa ja voivat koska tahansa poistaa tämän suostumuksen.
  • Käytämme palveluissamme luotua anonymisoitua tietoa tutkimuskäytössä, jonka tavoitteena on ymmärtää hyvinvointia ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Tutkimuksessa käytettävä anonymisoitu tieto ei ole henkilötietoa, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Tutkimustyötä saatetaan tehdä kumppanien, kuten yliopistojen kanssa. Tutkimustyön tulokset saatetaan julkaista.
  • Emme myy, vuokraa, lainaa tai luovuta nimeäsi, sähköpostiasi tai muuta henkilötietojasi kenellekään. Kuitenkin, jos yrityksemme tai sen osia myytäisiin toiselle yritykselle, asiakas- ja loppukäyttäjätietoja saattaa samalla siirtyä ostavalle osapuolelle.
  • Henkilötietojasi saatetaan siirtää kansainvälisten rajojen yli servereille, joita käytämme palvelumme tuottamiseen. Eri palveluidemme hosting-ratkaisut on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisuusselosteissa.
  • Mikään tietoturva- tai tietosuojajärjestelmä ei ole täysin pitävä, kaikissa järjestelmissä on riskejä. Teemme parhaamme suojataksemme tietosi.
  • Saatamme käyttää evästeitä (cookies) tarjotaksemme parempaa palvelua liittyen tunnistautumiseen, tietoturvaan, käyttäjän preferensseihin, palvelun suorituskykyyn, analytiikkoihin, tutkimukseen ja mainostukseen. Eri palveluidemme evästeiden käyttö on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisyysselosteissa.
  • Kehitämme palveluitamme jatkuvasti eteenpäin ja päivitämme tätä dokumenttia vastaamaan palveluidemme sisältöä. Päivitetyt yksityisyysperiaatteet ovat voimassa niiden päiväyksestä lähtien. Jos periaatteiden muutokset ovat merkittäviä (“material change”) ja muuttavat periaatteiden henkeä, ilmoitamme tästä etukäteen sähköpostitse.
  • Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia yksityisyyteen liittyen, voit olla meihin yhteydessä osoitteen helpdesk@heiaheia.com

 

2. Suomen Puolustusvoimille tuottamiemme tuotteiden ja palveluiden yksityisyysperiaatteet

2.1 MarsMars-palvelun yksityisyysseloste:

  • Suomen Puolustusvoimien yksityishenkilöille tarjoama MarsMars-palvelu on sosiaalinen hyvinvointipalvelu, joka perustuu vertaiskannustukseen. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoa mahdollistaaksemme henkilökohtaisen hyvinvoinnin seurannan ja parantamisen sekä mahdollistaaksemme ystävien välisen vertaistuen.
  • Sinä loppukäyttäjänä hallitset omaan henkilötietoasi: Sinä päätät, kuinka paljon omasta tiedostasi haluat jakaa muille. Voit säätää jakamisen tasoa MarsMarsin asetuksista. Voit ladata omat henkilötietosi itsellesi digitaalisista palveluistamme koneluettavassa muodossa (“data portability”). Voit poistaa omat henkilötietosi digitaalisista palveluistamme (“right to erasure”). Lisätietoa: helpdesk@heiaheia.com
  • Talletamme rekisteröitymisprosessissa kerätyt henkilötiedot, kuten kuten sähköpostiosoitteesi, jotta pystymme tarjoamaan palvelua. Talletamme myös hyvinvointitietoasi ja mahdollisesti muuta tietoa, jota luot palvelussa.
  • Treeniesi ja muiden merkintöjesi jakamista muille käyttäjille hallinnoidaan “kaveruuksilla”. Kaverisi näkevät kaikki ei-yksityiset merkintäsi tapahtuma-feedissään. Yksityisiksi merkitsemiäsi merkintöjä ei näytetä kavereillesi.
  • Nimesi on aina haettavissa ja profiilikuvasi on nähtävissä MarsMarsin kaverihaussa. Asetuksista valitsemasi yksityisyystaso määrittää, ketkä näkevät täyden profiilisi ja treenilokisi klikkaamalla nimeäsi. Oletusasetus yksityisyydelle on “Vain kollegoille ja kavereilleni”
  • Jos käytät valmennuspalveluita MarsMarsissa (mahdollinen lisäpalvelu), annat nimetylle valmentajallesi luvan nähdä kaiken MarsMarsiin tallettamasi tiedon, myös yksityisiksi merkitsemäsi merkinnät.
  • MarsMars-mobiilisovellukset saattavat käyttää ja tallentaa paikkatietoa harjoitusten mittaamiseksi. Voit kytkeä paikkatiedon pois päältä, jolloin et hyödynnä paikkatieto-ominaisuuksia treeneissäsi.
  • MarsMars-mobiilisovelluksilla tai muilla yhteensopivilla menetelmillä luomasi paikkatieto (GPS-data) voidaan tallentaa treenimerkintöjen luomiseksi ja rikastamiseksi. Talletettuun paikkatietoon sovelletaan samoja yksityisyysperiaatteita kuin muuhunkin harjoituspäiväkirjadataan. GPS-datan avulla luoduilla kartoilla ja “check-ineillä” on enemmän yksityisyystasoja kuin muulla treenidatalla, eli haluttaessa tiukempi yksityisyys. MarsMars-mobiilisovelluksilla luotua paikkatietoa, jota ei käytetä treenimerkintöjen luontiin, ei talleteta pysyvästi.
  • MarsMars-sovelluksen käyttäjien luomaa tietoa voidaan käyttää yhteenvedettyihin anonyymeihin tilastoihin. Näissä tilastoissa tarkka luku voidaan näyttää ainoastaan, jos N ≥ 5.
  • Käyttäjien luomasta tiedosta näytetään tärkeimmät yhteenvedetyt anonyymit tilastot, kuten:
    • Aktiivisten käyttäjien määrä
    • Aktiivisuustasojen jakauma
    • Toimintakykykyselyn vastausten jakauma
    • Suosituimmat urheilulajit ja hyvinvointikirjaukset
    • Aloitettujen ohjelmien ja tapahaasteiden määrä
    • Kannustusten määrä
    • Liikunnan ja askelten keskiarvoinen määrä
    • Kuinka moni on ylittänyt keskimäärin 2,5h liikunnan määrän viikossa
    • Kuinka moni on ylittänyt keskimäärin 10 000 askeleen määrän päivässä

Henkilötiedon keräys MarsMars-palvelussa:

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 679/2016 artiklojen 12-14 mukainen rekisteriseloste:

  • Rekisterin ylläpitäjä: HeiaHeia Oy (Ltd), helpdesk@heiaheia.com
  • Rekisterin nimi: MarsMars-käyttäjärekisteri
  • Käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoituksena on MarsMars-palvelun tuottaminen ja käyttäjäsuhteen ylläpitäminen käyttäjän ja HeiaHeia Oy:n välillä.
  • Rekisteritietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman asiakkaan suostumusta.

Rekisterin sisältö:

  • Käyttäjän perustiedot (nimi, sukupuoli, syntymäpäivä)
  • Henkilökohtainen käyttäjä-ID
  • Käyttäjän yhteystiedot (sähköposti)
  • Käyttäjän kotikunta
  • Käyttäjän henkilökohtaiset mittatiedot (pituus, paino)
  • Käyttäjän harjoittelutavoitteet
  • Käyttäjän liikuntamieltymykset
  • Käyttäjän harjoituspäiväkirjan tiedot ja muut käyttäjän palveluun syöttämät hyvinvointi- ja muut kirjaukset ja tiedot
  • Hyvinvointitiedot käyttäjän palveluun linkittämistä puettavista laitteista, kuten treenit, askeleet, uni, leposyke
  • Käyttäjän palveluun lataamat valokuvat
  • Käyttäjän sosiaaliset yhteydet palvelussa
  • Käyttäjän viestihistoria palvelussa
  • Käyttäjän jäsenyys yhteisöissä ja ryhmissä
  • Käyttäjän kyselyihin syöttämät vastaukset
  • Lupa uutiskirjeen lähettämiseen käyttäjälle (sähköpostisuoramarkkinointi)
  • Käyttäjän mainosklikkausten historia palvelussa
  • Header-tiedot sähköposteista, jotka käyttäjälle on lähetetty MarsMarsista
  • Internet-palvelimen tekniset lokit (sisältäen käyttäjän IP-osoitteen ja selaintiedot)
  • Tietolähteet: Tietolähteenä on käyttäjän itsensä antamat tiedot MarsMars-palvelussa tai palvelun luomat tiedot.
  • Rekisterin suojausperiaatteet: Palvelun tiedot on tallennettu makandra GmbH:n ylläpitämillä palvelimilla EU:n alueella. Arkkitehtuurin tietoturva perustuu ulkopuolisten yhteyksien rajoittamiseen minimiin, palomuureihin jokaisella serverillä sekä serverien ajaminen subneteissä, joista on rajoitettu pääsy toisiinsa ja ulkopuolisiin verkkoihin. Käytämme useita servereitä siten, että datan säilyvyys on turvattu eri virhetilanteissa, myös laitteistovirheen tapahtuessa.

 

3. HeiaHeia-palvelun yksityisyysperiaatteet:

  • HeiaHeia (sisältäen HeiaHeia for Workplaces, HeiaHeia for Schools, HeiaHeia Pro Tools) on sosiaalinen hyvinvointipalvelu, joka perustuu vertaiskannustukseen. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoa opastaaksemme sinua ja pitääksemme kirjaa hyvinvointimatkastasi sinulle sekä mahdollistaaksemme ystävien ja kollegoiden välisen vertaistuen.
  • Rekisterinpitäjän ja henkilötiedon käsittelijöiden tunnistaminen: EU:n tietosuoja-asetus GDPR erottelee henkilötiedon käsittelyssä rekisterinpitäjän ja henkilötiedon käsittelijän roolit. HeiaHeia Oy on rekisterinpitäjä HeiaHeian ilmaisversiolle. HeiaHeian premium-versioita jaellaan “yhteisöjen” kautta, yhteisöillä voi olla oma henkilörekisteri ja rekisterinpitäjä. Premium-rekisterin sisältö on kyseisen yhteisön yhteydessä ja yhteisön tarkoituksen mukaisesti luotu henkilötieto. Yksittäisen käyttäjän hyvinvointitiedot luovutetaan premium-rekisteristä myös ilmaispalvelun rekisteriin (poislukien pelkästään premium-palveluun kuuluvat tietotyypit), jotta käyttäjä voi jatkaa ilmaispalvelun käyttöä, vaikka premium-palvelu päättyisi. Premium-palvelun rekisterinpitäjä voi olla HeiaHeia Oy (jos palvelun asiakas on työnantaja), asiakas (jos asiakas ei ole työnantaja) tai jälleenmyyjä (jos asiakas on työnantaja ja jälleenmyyjä määrittelee palvelun sisällön). Työelämän tietosuojalaki rajoittaa sitä, minkälaista työntekijän henkilötietoa työnantaja saa käsitellä ja täten työantajan mahdollisia tietojenkäsittelyrooleja HeiaHeissa. Tapauksissa, joissa HeiaHeia Oy ei ole rekisterinpitäjä, se on tyypillisesti henkilötiedon käsittelijä rekisterinpitäjän lukuun. Rekisterinpitäjän ja henkilötiedon käsittelijöiden roolit on määritelty tietojenkäsittelysopimuksissa (DPA) rekisterinpitäjän ja käsittelijän välillä.
  • Sinä loppukäyttäjänä hallitset omaa henkilötietoasi: Sinä päätät, kuinka paljon omasta tiedostasi haluat jakaa muille. Voit säätää jakamisen tasoa HeiaHeian asetuksista. Voit ladata omat henkilötietosi itsellesi digitaalisista palveluistamme koneluettavassa muodossa (“data portability”). Voit poistaa omat henkilötietosi digitaalisista palveluistamme (“right to erasure”).
  • Talletamme rekisteröitymisprosessissa kerätyt henkilötiedot, kuten kuten sähköpostiosoitteesi, jotta pystymme tarjoamaan palvelua. Talletamme myös hyvinvointitietoasi ja mahdollisesti muuta tietoa, jota luot palvelussa.
  • Treeniesi ja muiden merkintöjesi jakamista muille käyttäjille hallinnoidaan “kaveruuksilla”. Kaverisi näkevät kaikki ei-yksityiset merkintäsi tapahtuma-feedissään. Yksityisiksi merkitsemiäsi merkintöjä ei näytetä kavereillesi.
  • Nimesi on aina haettavissa ja profiilikuvasi on nähtävissä HeiaHeian kaverihaussa. Asetuksista valitsemasi yksityisyystaso määrittää, ketkä näkevät täyden profiilisi ja treenilokisi klikkaamalla nimeäsi. Oletusasetus yksityisyydelle on “Vain kollegoille ja HeiaHeia-kavereilleni”
  • Jos käytät valmennuspalveluita HeiaHeiassa, annat nimetylle valmentajallesi luvan nähdä kaiken HeiaHeiaan tallettamasi tiedon, myös yksityisiksi merkitsemäsi merkinnät.
  • HeiaHeian mobiilisovellukset saattavat käyttää ja tallentaa paikkatietoa harjoitusten mittaamiseksi. Voit kytkeä paikkatiedon pois päältä, jolloin et hyödynnä paikkatieto-ominaisuuksia treeneissäsi.
  • HeiaHeian mobiilisovelluksilla tai muilla yhteensopivilla menetelmillä luomasi paikkatieto (GPS-data) voidaan tallentaa treenimerkintöjen luomiseksi ja rikastamiseksi. Talletettuun paikkatietoon sovelletaan samoja yksityisyysperiaatteita kuin muuhunkin harjoituspäiväkirjadataan. GPS-datan avulla luoduilla kartoilla ja “check-ineillä” on enemmän yksityisyystasoja kuin muulla treenidatalla, eli haluttaessa tiukempi yksityisyys. HeiaHeian mobiilisovelluksilla luotua paikkatietoa, jota ei käytetä treenimerkintöjen luontiin, ei talleteta pysyvästi.
  • HeiaHeia for Workplaces & HeiaHeia for Schools -palvelun käyttäjien luomaa tietoa voidaan käyttää työpaikan yhteenvedettyjen anonyymien tilastojen luomiseen sekä työpaikan aktiivisimpien jäsenten “top-listoilla”. Työpaikkojen ylläpitäjät eivät näe käyttäjän tietoja yksittäisen merkinnän tasolla tai käyttäjäprofiilin yksityiskohtia, ellei käyttäjä salli tätä HeiaHeian asetuksissa. Työpaikkojen ylläpitäjät näkevät työpaikkayhteisön jäsenten nimen ja sähköpostiosoitteen, jäsenet ovat useimmissa tapauksissa ylläpitäjän yhteisöön kutsumia. Työpaikkojen ylläpitäjät näkevät työpaikan yhteenvedetyt anonyymit tilastot sekä työpaikan aktiivisimpien jäsenten “top-listat”.
  • HeiaHeia for Workplaces & HeiaHeia for Schools -palvelun käyttäjien luomaa tietoa voidaan käyttää yhteenvedettyihin anonyymeihin tilastoihin. Näissä tilastoissa tarkka luku voidaan näyttää ainoastaan, jos N ≥ 5.
  • Käyttäjien luomasta tiedosta näytetään tärkeimmät yhteenvedetyt anonyymit tilastot, kuten:
    • Aktiivisten käyttäjien määrä
    • Aktiivisuustasojen jakauma ja miten hyvinvointipisteet ovat kerääntyneet eri osa-alueilta
    • Suosituimmat urheilulajit ja hyvinvointikirjaukset
    • Aloitettujen ohjelmien ja tapahaasteiden määrä
    • Kannustusten määrä
    • Liikunnan ja askelten keskiarvoinen määrä
    • Kuinka moni on ylittänyt kampanjan aikana henkilökohtaisen tavoitteen
    • Kuinka moni on ylittänyt keskimäärin 2,5h liikunnan määrän viikossa
    • Kuinka moni on ylittänyt keskimäärin 10 000 askeleen määrän päivässä
  • Jos liityt palveluun yritys- tai yhteisökutsun kautta, annat myös suostumuksen osallistua aktiivisuuskampanjoihin, joihin voi liittyä aktiivisuudesta palkitseminen, kampanjasivujen osallistujalistat ja raportointi. Aktiivisuuskampanjaan osallistuminen voi sisältää ylätason henkilökohtaisen tiedon, kuten askeltavoitteen saavuttamisen tai keräämiesi “hyvinvointipisteiden”, jakamisen kampanjan järjestäjän ja muiden osallistujien kanssa. Voit valita koska tahansa, että et osallistu henkilötiedon jakamista sisältäviin kampanjan osiin asetusten kohdan “Osallistujalistat ja raportointi” kautta.
  • Tarkemmat osallistujalistaukset ovat seuraavat:
    • Lista niistä henkilöistä tai tiimeistä, jotka ovat saavuttaneet henkilö-/tiimikohtaisen tavoitteen kampanjan aikana
    • Lista henkilöistä tai tiimeistä, jotka ovat kirjanneet liikuntaa keskimäärin 2,5h/viikossa tai enemmän
    • Lista henkilöistä tai tiimeistä, jotka ovat ylittäneet keskimäärin 10 000 askeleen määrän päivässä
    • Lista henkilöistä, jotka ovat saavuttaneet hyvinvointitason, joka kuvastaa aktiivista käyttöä/hyvää hyvinvointia (taso 2)
  • Työpaikan ylläpitäjät näkevät yhteenvedetyt anonyymit tilastot sekä mahdolliset käyttäjälistaukset eri tason ylittäneistä, suostumuksen antaneista käyttäjistä.

Evästeiden käyttö:

  • Tunnistaminen: Jos olet kirjautunut HeiaHeiaan, evästeet auttavat meitä näyttämään haluttua sisältöä ja personoimaan kokemustasi.
  • Tietoturva: Käytämme evästeitä mahdollistamaan ja tukemaan tietoturvaominaisuuksiamme – ne auttavat havaitsemaan haitallisia toimia ja käyttöehtojen vastaisia toimia.
  • Asetukset ja ominaisuudet: Evästeet auttavat tarjoamaan palvelua haluamallasi kielellä ja tarjoamaan valitsemiasi ominaisuuksia.
  • Mainonta: Saatamme käyttää evästeitä näyttääksemme käyttäjille relevantteja mainoksia HeiaHeian sisällä ja sen ulkopuolella. Saatamme käyttää evästeitä sen selvittämiseen, johtiko mainosklikkaus HeiaHeiassa vierailuun mainostajan sivulla. Vastaavasti mainostajat saattavat käyttää evästeitä sen selvittämiseen, missä mainoksia on näytetty ja kuinka paljon niitä klikataan tai tarjotakseen meille tietoa siitä, kuinka käyttäjät vuorovaikuttavat mainosten kanssa. Saatamme myös työskennellä kumppanien kanssa, jotka näyttävät mainoksia HeiaHeiassa tai sen ulkopuolella, esim. sen jälkeen, kun olet vieraillut kumppanin sivustolla tai sovelluksessa.
  • Suorituskyky, analytiikat ja tutkimus: Evästeet auttavat meitä tutkimaan, kuinka hyvin palvelumme toimii eri maantieteellisillä alueilla. Käytämme evästeitä myös ymmärtääksemme, parantaaksemme ja tutkiaksemme tuotteita, ominaisuuksia ja palveluita, mukaanlukien kun tulet HeiaHeiaan eri sivustojen, sovellusten, tai laitteiden kautta.

Tärkeimmät kolmansien osapuolien evästeet HeiaHeiassa:

  • Google Analytics and Google Tag Manager https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
  • Facebook https://www.facebook.com/help/cookies/
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
  • HubSpot: https://legal.hubspot.com/privacy-policy

Henkilötiedon keräys HeiaHeia-palvelussa:

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 679/2016 artiklojen 12-14 mukainen rekisteriseloste:

  • Rekisterin ylläpitäjä: HeiaHeia Oy (Ltd), helpdesk@heiaheia.com
  • Rekisterin nimi: HeiaHeia-käyttäjärekisteri
  • Käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoituksena on HeiaHeia-palvelun tuottaminen ja käyttäjäsuhteen ylläpitäminen käyttäjän ja HeiaHeia Oy:n välillä.
  • Rekisteritietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman asiakkaan suostumusta.

Rekisterin sisältö:

  • Käyttäjän perustiedot (nimi, sukupuoli, syntymäpäivä)
  • Henkilökohtainen käyttäjä-ID
  • Käyttäjän yhteystiedot (sähköposti)
  • Käyttäjän kotikunta
  • Käyttäjän henkilökohtaiset mittatiedot (pituus, paino)
  • Käyttäjän harjoittelutavoitteet
  • Käyttäjän liikuntamieltymykset
  • Käyttäjän harjoituspäiväkirjan tiedot ja muut käyttäjän palveluun syöttämät hyvinvointi- ja muut kirjaukset ja tiedot
  • Hyvinvointitiedot käyttäjän palveluun linkittämistä puettavista laitteista, kuten treenit, askeleet, uni, leposyke
  • Käyttäjän palveluun lataamat valokuvat
  • Käyttäjän sosiaaliset yhteydet palvelussa
  • Käyttäjän viestihistoria palvelussa
  • Käyttäjän jäsenyys yhteisöissä ja ryhmissä
  • Käyttäjän kyselyihin syöttämät vastaukset
  • Lupa uutiskirjeen lähettämiseen käyttäjälle (sähköpostisuoramarkkinointi)
  • Käyttäjän mainosklikkausten historia palvelussa
  • Header-tiedot sähköposteista, jotka käyttäjälle on lähetetty HeiaHeiasta
  • Internet-palvelimen tekniset lokit (sisältäen käyttäjän IP-osoitteen ja selaintiedot)
  • Tietolähteet: Tietolähteenä on käyttäjän itsensä antamat tiedot HeiaHeia-palvelussa tai palvelun luomat tiedot.
  • Rekisterin suojausperiaatteet: Palvelun tiedot on tallennettu makandra Gmbh:n ylläpitämillä palvelimilla EU:n alueella. Arkkitehtuurin tietoturva perustuu ulkopuolisten yhteyksien rajoittamiseen minimiin, palomuureihin jokaisella serverillä sekä serverien ajaminen subneteissä, joista on rajoitettu pääsy toisiinsa ja ulkopuolisiin verkkoihin.

 

4. HeiaHeia Oy:n markkinointisivujen yksityisyysperiaatteet

Tietyttyjen heiaheia.com-sivulla tekemiesi toimenpiteiden (esim. Uutiskirjeen tilaus) yhteydessä annat suostumuksesi henkilötietojesi lisäämiseksi HeiaHeia Oy:n markkinointirekisteriin. Rekisteri saattaa sisältää seuraavat, itse syöttämäsi tiedot:

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Matkapuhelin
  • Ikä ja sukupuoli
  • Työnkuva ja positio
  • Työnantaja ja toimiala
  • Uutiskirjeen lähetyksen preferenssit

Itse syötettyjen tietojen lisäksi käytämme analytiikka ja markkinoinnin automaatio –työkaluja, jotka tallettavat vierailijan selaustietoja, kuten tietoa siitä, mitä kautta olet löytänyt sivuillemme, tietoa selainversiosta, käytetyistä laitteista, ajankäytöstä sivuillamme, sivuillamme vierailluista alasivuista, maantieteellisestä sijainnista, yms.

Tallennamme henkilötietoa pääasiassa alkuperäisen toimenpiteen tapahtuessa, mutta myös myöhemmin asiakassuhteen aikana. Heiaheia.com käyttää evästeitä, jäljitteitä ja muita vastaavia työkaluja käyttäjäkokemuksen parantamiseen, palautteen keräämiseksi sivuston jatkokehitykseen sekä sisällön ja viestinnän kohdentamiseen. Evästeet ovat pieniä tekstinpätkiä, jotka selain lähettää ja jotka talletetaan käyttäjän tietokoneelle selaimen toimesta. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista. Sivustomme saattaa sisältää myös kolmansien osapuolisen komponentteja, kuten lead trackereitä.

Käsittelemme henkilötietoa hallitaksemme asiakassuhteita ja markkinointitoimenpiteisiin käyttäjän suostumuksella, ilman että luovutamme henkilötietoa kolmansille osapuolille. Ylläpidämme rekisteriä uutiskirjeidemme tilaajista ja sivustomme käyttäjistä. Lähetämme uutiskirjeitä sähköpostitse rekisterin tietojen perusteella.

Webbisivumme hyödyntää markkinoinnin automaation järjestelmiä yleisen käyttäjäkokemuksen ja sisällön parantamiseen ja kohderyhmien luomiseen markkinointia varten

Webbisivumme asettaa evästeitä ensimmäisen vierailun yhteydessä oppiakseen, kuinka vierailijat käyttävät sisältöjä sivustolla. Vierailijat pysyvät anonyymeinä, kunnes:

  1. Vierailija tilaa uutiskirjeen tai muuta materiaalia. Käyttäjä saatetaan linkata evästeeseen, kun käyttäjä tilaa uutiskirjaan, lataa white paperin, tms. Käyttäjän tiedot liitetään HeiaHeia Oy:n markkinointirekisteriin.
  2. Vierailija tulee sivustollemme sähköpostimarkkinoinnin kautta. Käyttäjä saatetaan linkata evästeeseen, kun käyttäjä saapuu sivustollemme HeiaHeia Oy:n lähettämän sähköpostiviestin kautta. Sähköpostimarkkinointi perustuu HeiaHeia Oy:n markkinointirekisterin tietoihin. Käyttäjälle, jonka eväste linkkautuu henkilötietoihin, saatetaan lähettää personoitua viestintää perustuen hänen vierailuhistoriaansa sivuillamme. Jos käyttäjä haluaa, ettei hänen vierailuhistoriaansa hyödynnetä, hän voi poistaa evästeet selaimeltaan.

Sinulla on laillinen oikeus saada tietää, mitä tietoja olemme keränneet sinusta. Sinulla on myös oikeus väärien tietojen korjaamiseen tai tietojesi poistamiseen rekisteristämme.

Tietosi voidaan poistaa rekisteristämme, jos lähetät meille pyynnön tehdä niin. Pyydämme lähettämään pyynnön HeiaHeia Oy:n markkinointirekisteriin liittyen kirjallisesti postiosoitteeseen HeiaHeia Oy, Lapinlahdenkatu 1C, 00180 Helsinki. Uutiskirjeen tilaajat voivat perua tilauksensa suoraan uutiskirjeestä.

 

5. HeiaHeia Oy:n tukisivujen yksityisyysperiaatteet

Ylläpidämme tukisivustoja eri palvelujemme asiakaspalvelua varten (support.heiaheia.com ja support.marsmars.fi). Tukisivustoilla on mahdollista luoda tikettejä, tiketin lähettäneistä luomme henkilörekisterin asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 679/2016 artiklojen 12-14 mukainen rekisteriseloste:

  • Rekisterin ylläpitäjä: HeiaHeia Oy (Ltd), helpdesk@heiaheia.com
  • Rekisterin nimi: HeiaHeia asiakastuki –asiakasrekisteri
  • Käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoituksena on mahdollistaa asiakaspalvelun tuottaminen

Rekisterin sisältö:

  • Käyttäjän perustiedot (nimi)
  • Käyttäjän yhteystiedot (sähköposti)
  • Käyttäjän käyttämä palvelu (HeiaHeia ja MarsMars)
  • Käyttäjän käyttämä mobiililaite ja käyttöjärjestelmä: Android / iOS / tietokone
  • Keskusteluhistoria käyttäjän ja asiakaspalvelun välillä
  • Käyttäjän tukiportaalissa selaamat artikkelit
  • Mahdollinen käyttäjän asiakastukeen lähettämä Android-lokitiedosto
  • Tietolähteet: Tietolähteenä on käyttäjän itsensä antamat tiedot palvelussa
  • Rekisterin suojausperiaatteet: Käytämme tukipalvelun tuottamiseen HubSpot Inc -yrityksen tarjoamaa HubSpot-palvelua. HubSpot toimii lukuumme henkilötiedon käsittelijänä ja täyttää EU:n Tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.



6. Google-käyttäjien tiedot

Pääsy Google-käyttäjien tietoihin:

  • HeiaHeian käyttäjät voivat liittää ulkopuolisia palveluja, kuten Google Fit -palvelun, tiliinsä tuodakseen hyvinvointitietoa, kuten treenejä, päivittäisiä askel- ja unimääriä ja painotietoa automaattisesti tilillensä. Liittäminen tehdään käyttäjän toimesta sovelluksessa ja sen voi poistaa käytöstä koska tahansa.

Google-käyttäjien tietojen hyödyntäminen:

  • Google Fitistä tuotua hyvinvointitietoa hyödynnetään samalla tavalla kuin hyvinvointitietoa kaikista muista lähteistä (esim. sovelluksessa manuaalisesti luotu tieto, kytketyistä älylaitteista tuotu tieto): datan avulla luodaan tilastoja ja saavutuksia, esim. treenitiedoista luodaan merkintöjä, joita käyttäjän kaverit voivat kannustaa palvelussa, treeni- ja askeltietoja voidaan käyttää syötteenä yhteisöjen aktiivisuuskampanjoissa.

Google-käyttäjien tietojen tallentaminen:

  • Google Fitistä tuodut hyvinvointitiedot talletetaan kuten kaikki muu data palvelussa, samoja jakamisen ja yksityisyyden periaatteita seuraten. Jos käyttäjä poistaa tilinsä, myös automaattisesti haetut tiedot poistetaan.

Google-käyttäjien tietojen jakaminen:

  • HeiaHeia on sosiaalinen hyvinvointipalvelu, joka perustuu vertaistukeen. Joitain Google Fitistä haettavia hyvinvointitietoja (esim. treenit, viikkottaiset askelketjut) käytetään kavereille palvelun “feedissä” jaettavien merkintöjen luomiseen. Jakamista voi hallinnoida palvelun asetuksissa ja yksittäisissä merkinnöissä. On myös mahdollista jakaa yksittäisiä merkintöjä HeiaHeian ulkopuolelle esim. sosiaalisen median palveluihin. Tämä tapahtuu aina manuaalisesti käyttäjän toimesta.

Lataa sovellus!