This post in English.

Olemme juuri julkaisseet työhyvinvointiversion suositusta HeiaHeia.com-liikuntapalvelusta! Palvelun idea on se, että nykyinen HeiaHeia.com on käyttäjän “oma näkymä” – jossa näet omat treenisi ja kaveriesi aktiviteetit. Työhyvinvointiversio on “yhteinen näkymä”, jossa näet työyhteisön yhteiset tavoitteet, voit tsempata työkavereitasi ja osallistua työpaikkakerhojen ryhmiin. Oman näkymän ja työpaikkanäkymän välillä voi siirtyä yhdellä klikkauksella, samaa treenilokia käytetään molemmissa. Myös samat yksityisyysasetukset pätevät molemmissa näkymissä: päätät itse, mitä haluat jakaa kenellekin.

Työhyvinvointiversiomme on kaupallinen tuote; nykyinen HeiaHeia.com on jatkossakin ilmainen käyttäjille. Lisensoimme työhyvinvointipalvelua “Software as a Service” -mallilla, eli ylläpidämme työnantajalle brändättyä palvelua. Tällä tavoin asiakasyritykset saavat viimeisimpiä internet-teknologioita hyödyntävän palvelun ja kaikki siihen tulevat päivitykset vaivattomasti ja erittäin kustannustehokkaasti.

Olemme testanneet konseptiamme neljän yrityksen kanssa (toimialat: ympäristökonsultointi, IT, kauppa/logistiikka, julkinen sektori). Pilottien tärkeimpiä johtopäätöksiä olivat, että “casual wellbeing”, eli “hauskemman hyvinvoinnin” mallimme vetoaa liikunnallisesti eritasoisiin ihmisiin ja että positiivinen tsemppaus toimii myös yrityksissä – tilastomme osoittavat kuinka työyhteisöt saivat hienoja tuloksia aikaan yhdessä. Esimerkkiyrityksessä 90% aktivoiduista käyttäjistä kirjasi liikuntansa palveluun – ja olivat näin mukana kerryttämässä yhteisiä tavoitteita ja kannustamassa muita. Viikottainen liikuntamäärä kasvoi pilotin aikana. Suosituimmat “urheilulajit” olivat arki- tai hyötyliikuntaa – eli HeiaHeia rohkaisi ihmisiä esimerkiksi kävelemään töihin tai tekemään muita pieniä mutta merkittäviä liikuntapäätöksiä. Kuten aina HeiaHeiassa, “kaikki kelpaa”, eli kaikki fyysinen aktiviteetti on hyvästä ja kannustamisen arvoista!

Yritysversiolla ei ole vaikutusta HeiaHeian kuluttajaversion kehitykseen: jatkamme palvelun kehittämistä eteenpäin kuten tähänkin asti.

Jos kiinnostuit työhyvinvointipalvelustamme, ota yhteyttä: corporate@heiaheia.com